Alleen in de VS: “Miskraam krijgen is illegaal!”

  • Boris

    Dankzij bezoekers Frenzie en Werebitch hier onder een nieuw achterlijk wetsvoorstel dat alleen in de Verenigde Staten (of een achterlijke Islamitische theocratie) serieus genomen kan worden. Het gaat om het criminaliseren van het krijgen van een miskraam. De staatsvertegenwoordiger Bobby Franklin wil een wetsvoorstel indienen waarbij vrouwen die miskramen krijgen onderzocht moeten worden door de politie (“The Uterus Police”), om te bewijzen dat het om een natuurlijke aborteuse zwangerschap ging. Kan ze dit niet, dan staat haar vervolgens een veroordeling voor moord te wachten, met als maximale straf de doodstraf.

    Dit allemaal natuurlijk in navolging van de poging om moord op abortusartsen legaal te maken in een ander achterlijk wetsvoorstel. Natuurlijk snappen wij, weldenkende mensen, dat geen enkele vrouw expres een miskraam krijgt en dat als een man, bijvoorbeeld door mishandeling, zorgt dat een vrouw een miskraam krijgt, hij de cel in moet omdat hij de vrouw mishandelde en een tot dat moment gezonde zwangerschap verbrak (niet voor moord…). Maar dit is voor de religieuze zotten niet genoeg!

    Hier een video die het absurde voorstel bespreekt:

    http://www.youtube.com/watch?v=LqOm8HwcRdU

    http://www.godvoordommen.nl/2011/02/25/alleen-in-de-vs-miskraam-krijgen-is-illegaal/

  • Els Geuzebroek

    In Amerika zitten al vrouwen die een miskraam hebben gehad in het gevang. Het is daar verboden om alcohol te drinken als je zwanger bent. Het is trouwens ook verboden een glas alcohol in te schenken voor zwangere vrouwen. Dat allemaal vanwege een verkeerd begrepen studie die leek aan te tonen dat het nuttigen van alcohol op het moment dat een ei bevrucht en de celdeling begint kan leiden tot een mutatie.

    Dus als vrouwen een miskraam hebben gehad en ze hebben bovendien alcohol gedronken, belanden ze voor jaren in de cel, omdat ze schuldig worden bevonden aan de miskraam. Echt een krankzinnig land dat het maar niet lukt zich los te maken van het redeneervermogen van de middeleeuwen en de heksenjachten.